Privacy & Cookies

 

Privacy beleid

Gegevens van de verwerkingsverantwoordelijke (hierna ‘wij’, ‘onze’ of ‘ons’ genoemd’) op https://www.drukkerijdirix.be:

 

Drukkerij Dirix

Kapelsesteenweg 395

2180 Ekeren

 

03 232 03 70

info@drukkerijdirix.be

 

BE 0465.892.681

Wij geven om de privacy van onze websitebezoekers (hierna ‘u’, ‘uw’ of ‘uw gegevens’ genoemd) op onze website. Daarom hebben we dit beleid opgesteld om u een inzicht te geven op de wijze waarop de website op het adres https://www.drukkerijdirix.be (hierna de ‘website’ genoemd) gegevens verzameld en verwerkt worden door ons. 

 

 

Verzamelen van gegevens

Wanneer u op de website terecht komt, gaan wij er vanuit dat u kennis heeft genomen en akkoord gaat met ons privacybeleid.

Hiermee stemt u in dat wij gegevens die aangeboden worden op de website mogen verzamelen en verwerken. Denk aan het plaatsen van een bestelling.

Deze toestemming kan u op elk moment intrekken. Dit heeft geen invloed op de verwerking die reeds plaatsgevonden heeft. 

 

 

Welke gegevens verzamelen wij

Door gebruik te maken van of uw gegevens door te sturen op onze website gaat u er mee akkoord dat wij volgende persoonsgegevens verzamelen en verwerken:

  • Uw domein

  • Public IP adressen

  • Email adres, adresgegevens en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een overeenkomst correct uit te voeren

 

Daarnaast verzamelen we via de website ook gegevens die geen persoonlijk karakter hebben (zie cookies). Door deze niet-persoonsgegevens kan u rechtstreeks of onrechtstreeks geïdentificeerd worden. Deze gegevens kunnen ook gebruikt worden en gecombineerd worden met persoonsgegevens die u achterlaat op onze website.

 

 

Bewaring van gegevens

De persoonsgegevens worden door ons bewaard op volgende wijzen:

  • CRM systeem/ boekhouding applicatie

  • Offerte tool

  • Email systeem

  • Webshop

 

De doelen van de verwerking 

De persoonsgegevens die wij ontvangen van onze website worden verzameld en verwerkt voor volgende doeleinden:

  • Versturen en opvolgen van bestellingen en facturatie

  • Beantwoorden van vragen van de betrokkenen

  • Verbeteren van de kwaliteit van de website, producten en diensten

  • Informatie doorsturen met betrekking tot nieuwe producten / diensten

  • Identificeren van interesses

 

 

Duurtijd van de bewaring 

Uw gegevens worden niet langer dan nodig opgeslagen. Wij bewaren gegevens van verwerkte bestellingen tot 7 jaar. Sommige gegevens worden langer bewaard om te voldoen aan onze verplichtingen op grond van toepasselijke belastingwet.

 

 

Rechten

U kan ons steeds contacteren in verband met uw gegevens die wij verkregen hebben. U heeft de volgende rechten: 

  • Recht op inzage / toegang tot de verzamelde gegevens

  • Recht op inzicht op de manier waarop gegevens verwerkt worden

  • Recht op het laten corrigeren van foutieve gegevens

  • Recht op het laten verwijderen van gegevens

  • Recht op het indienen van een klacht

  • Recht op het intrekken van toestemming

  • Recht op het beperken van de verwerking

  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens

  • Recht op het verzetten tegen beslissingen op basis van automatiseerde verwerkingen

 

Per verzoek beoordelen wij welke rechten van toepassing zijn of welke actie ondernomen moet worden om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

 

Uw gegevens en derden

Wij kunnen uw gegevens delen met derden gevestigd binnen de Europese Economische Gemeenschap (EEG).

Gegevens worden enkel verstrekt aan derden indien dit nodig is om een bepaalde overeenkomt uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.

 

 

Veiligheid

Drukkerij Dirix treft maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Hiermee voorkomen we dat onbevoegden onbedoeld toegang verkrijgen tot deze gegevens. 

 

Zo gebruiken we op onze website een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat alle informatie die verzonden wordt op de website, beveiligd naar onze server gestuurd wordt. 

 

 

Communicatie

Wanneer persoonsgegevens via de website of andere kanalen worden doorgestuurd, worden deze gegevens verwerkt en opgeslagen. 

Deze gegevens gebruiken we om orders correct af te handelen, vragen te beantwoorden of voor marketingdoeleinden. 

Indien u geen communicatie meer wilt ontvangen, dient u ons te contacteren.  

 

 

Bezwaren en klachten 

U kan een bezwaar indienen bij de Belgische Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (CBPL) op volgend adres:

Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat, 35 te 1000 Brussel. 

Telefoon: +32 (0)2 274 48 00

Fax: +32 (0)2 274 48 35

E-mail: contact@apd-gba.be

 

 

De betrokkene kan eveneens klacht indienen bij de rechtbank van Eerste Aanleg van zijn woonplaats.

Voor meer informatie met betrekking tot klachten en mogelijkheden tot verhaal, wordt de betrokkene uitgenodigd om volgende link te raadplegen https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen

 

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina is steeds de nieuwste versie beschikbaar. De laatste wijzigingen zijn doorgevoerd op: 20 augustus 2019

Cookiebeleid

Om uw gebruikservaring te verbeteren, kan de website van Drukkerij Dirix gebruik maken van cookies. 

 

Een ‘Cookie’ is een klein tekstbestand dat lokaal op uw toestel opgeslagen wordt. In deze cookie wordt info opgeslagen over uw surfgebruik op onze website. Zo kan bijvoorbeeld uw klikgedrag op de website in kaart gebracht worden.

 

Wilt u niet dat onze website cookies opslaat? Dan kan u ervoor kiezen om deze uit te zetten in uw browser. 

Wanneer u cookies blokkeert, kunnen we echter niet garanderen dat alle functionaliteiten correct blijven werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen.

Dit kan u doen in uw browser bij de instellingen. Hiermee blokkeer je ook de cookies van andere websites die je bezoekt.

 

De partijen die werken met cookies op onze website, mogen de opgeslagen info aan derden verschaffen indien zij hier wettelijk tot verplicht worden. 

 

 

Wij werken met verschillende soorten cookies:

Essentiële cookies 

Deze zijn noodzakelijk om onze website te kunnen bezoeken. 

-Server cookies:

Deze cookies worden geplaatst door een externe server die gegevens verzameld. Deze cookie zorgt er onder andere voor dat de website te bereiken is wanneer deze opgevraagd wordt. Deze cookies worden bewaard tot de browser sessie beëindigd is.

 

Functionele cookies

Deze houden informatie bij over je keuzes en voorkeuren op onze website.

-Wix: 

Wix houdt cookies bij om u gebruikservaring aangenamer te maken. 

Zo onthoud Wix dat u aangemeld bent op onze website of dat u een pop-up venster te zien gekregen heeft,…

Daarnaast verzameld Wix ook gegevens over hoe u de website gebruikt. 

Deze cookies worden 3 maanden bijgehouden

 

-Cloudflare

Cloudflare staat in voor de beveiliging op onze website. Deze tool analyseert wie de website bezoekt en hoe de bezoekers de website gebruiken. 

Deze cookies worden bewaard tot de browser sessie eindigt.

 

Analytische cookies

Deze cookies verzamelen informatie over het gedrag van onze websitebezoekers en de prestaties van de website. Aan de hand van de resultaten kan de website verbeterd worden en krijgen bezoekers een betere gebruikservaring.

-Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-tool die door het gebruik van cookies bijhoudt hoe bezoekers een website gebruiken. Van deze informatie worden diverse rapporten gegenereerd en mogelijk worden de gegevens gebruikt voor andere Google diensten.

Deze cookies worden 2 jaar bijgehouden.

Drukkerij Dirix

Kapelsesteenweg 395

BE - 2180 Ekeren

+32 (0)3 232 03 70

info@drukkerijdirix.be

  • Pinterest Black Round
  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle