top of page

AANLEVEREN

01

Steunkleurenbibliotheek

Maak je bestand vectorieel en in CMYK-modus op in Adobe Illustrator of InDesign. Zorg ervoor dat alle onveranderlijke tekst in lettercontouren of 'outlines' staan. Aan de hand van onze stalenbibliotheek geef je elke drukgang of afwerking de juiste steunkleur.

Dirix 11-23-172624.jpg

02

Kleur op snee

Een kleur op snee afwerking is niet mogelijk bij aflopende ontwerpen of gekapte kaarten en wordt afgeraden bij papier onder de 350 gram. Het overzicht van de beschikbare kleuren en de juiste Pantone kleur referenties om je letterpress of offset drukwerk te matchen vind je hier

03

Exporteren

Een drukklare PDF heeft een afloop van 3mm rondom en paskruisen op 3mm van het beeld. Verdere registratietekens zijn niet nodig. Als je een open file aanlevert, dien je een pakket of 'package' te exporteren dat alle links en lettertypes bevat.

04

Aanleveren

Bestanden kleiner dan 10MB kan je per e-mail versturen: info@drukkerijdirix.be. Grotere files bezorg je best per WeTransfer. Doen de voorgaande stappen geen belletje rinkelen? Dan kan je ook altijd beroep doen op onze prepress afdeling om jouw ontwerp op te maken.

Dirix 0123-159652.jpg

Get in touch!

Heb je bijkomende vragen? 
Mail of bel ons even:
info@drukkerijdirix.be

+32 (0)3 232 03 70.

bottom of page